топ
новини
ПОВІДОМИТИ НОВИНУ

Fresh News - дізнавайся першим

вторгнення росії в Україну : всі новини тут Fresh News telegram
03.06.2019 19:43:00

#МерЗробиДороги — житомиряни активно підтримують новий челендж від Олександра Міщенко (ФОТО / ВІДЕО)

#МерЗробиДороги — житомиряни активно підтримують новий челендж від Олександра Міщенко (ФОТО / ВІДЕО)

01 червня автор ідеї створення нової громадської ініціативи «Пряма Участь» Олександр Міщенко запустив челендж «Мер! Зроби дороги!».

Підтримати акцію просто — обмалюйте яму жовтою фарбою, сфотографуйте та розмістіть у одній із соціальних мереж з хештегом #МерЗробиДороги,

- повідомляє FreshNews за посиланням на офіційний Facebook групи «ПРЯМА УЧАСТЬ» громадська ініціатива, Житомирщина.

Житомиряни більше не взмозі терпіти вражаюче жахливий стан доріг у нашому місті. 

Саме тому, щоб привернути увагу влади до величезної кількості ям на дорогах Житомира, які є небезпечними не тільки для автомобілів, а й для людей (згадаємо колеса, які маршрутні таксі і тролейбуси втрачають прямо на ходу, часті ДТП внаслідок попадання колеса в яму, особливо в нічний час), громадська ініціатива «Пряма участь» запустила новий челендж — «Мер! Зроби дороги!».
Підтримати акцію дуже просто — якщо Ви десь абсолютно випадково побачили аварійну яму на дорозі — обмалюйте її, будь-ласка, жовтою фарбою — адже це колір саме тимчасової розмітки (маємо надію, що нинішінй стан доріг — все ж таки явище тимчасове) авт.), вкажіть назву вулиці, зробіть селфі на фоні ями та опублікуйте фото у Facebook із хештегом: #МерЗробиДороги

ВІДЕО:

Одним з лідерів ініціативи та автором проекту є громадський активіст Олександр Міщенко.

Досить над нами знущатися! ...

Шановний Сергій Іванович Сухомлин!

Негайно прийміть міри, внесіть зміни до бюджету, якщо потрібно — скликайте позачергову сесію! Житомиряни не бидло і не клоуни! Безгосподарності в Житомирі має прийти кінець!

Негайно займіться ремонтом і будівництвом доріг та тротуарів по всьому місту Житомиру! Без виключення, не лише в центрі, а й на околицях та у житлових масивах!

Прийшла пора працювати на нас — платників податків, адже саме ми утримуємо Вас та Вашу команду!,
- написав він у Facebook.

Зазначимо, що житомиряни активно підтримують нову ініціативу — станом на понеділок, 03 червня, у соціальних мережах опубліковано безліч фото житомирських ям (вражає, що їх настільки багато, авт.), а відео із закликом розмістили на своїх сторінках більше 600 житомирян тільки з однієї групи «Житомир - ІНФО».

Мер_Зроби_дороги (3).jpg"Проспект Миру /Богунія/ — кількість ям просто вражає,"_фото_03/06/2019_Facebook

MyCollages.jpg#МерЗробиДороги _ 03/06/2019_фото_Facebook
Челендж #МерЗробиДороги триватиме з 01 по 20 червня — то ж всі бажаючи можуть встигнути підтримати акцію. Потрібно лише відшукати нову яму на дорозі — у Житомирі це зовсім не складно зробити.
Нагадаємо, 19 травня у Житомирі презентували новий принцип взаємодії Громади із владою — громадську ініціативу «Пряма участь».

ФОТОРЕПОРТАЖ:





свіжі новини прямо в телеграм t.me/FreshNewsZT