топ
новини
ПОВІДОМИТИ НОВИНУ

Fresh News - дізнавайся першим

вторгнення росії в Україну : всі новини тут Fresh News telegram
03.10.2020 18:11:00

«Ми – за здоровий спосіб життя», — у Житомирі Слуги народу влаштували велопробіг (ФОТО)

«Ми – за здоровий спосіб життя», — у Житомирі Слуги народу влаштували велопробіг (ФОТО)

У суботу, 3 жовтня, команда політичної партії «Слуга Народу» влаштувала велопробіг на честь Дня освітянина.

Понад 100 представників партії, житомирян та гостей міста з усієї області проїхали вулицями Житомира на велосипедах. Головна мета заходу — залучити якомога більше людей до здорового способу життя, а також звернути увагу міської влади на відсутність необхідної інфрастуктури.
Понад 100 чоловік з нашої команди з усієї області приїхали сюди, щоб продемонструвати: ми — за здоровий спосіб життя та за зміни в нашій державі.

Сьогодні тут дуже багато молодих людей, дітей, які власним прикладом хочуть показати, що ми — сама потужна і сильна команда в Україні, в області і в місті Житомир,
– розповів керівник обласного штабу Олександр Дмитрук та поділився з журналістами, що на «двоколісному» вже понад 15 років. Саме тому він з власного досвіду знає, що ситуація в місті з велодоріжками — доволі серйозна проблема.

IMG_8010.jpg«Ми — за здоровий спосіб життя та зміни в нашій державі», – Олександр Дмитрук

Зауважимо, що організатори повністю подбали про безпеку учасників пробігу — велосипедистів супроводжувала не лише поліція, але й волонтери, які за потреби були готові надати необхідну медичну допомогу.

Серед учасників заходу — кандидат в депутати Житомирської обласної ради Володимир Федоренко зі своїм велосипедом та гарним настроєм.
Ми хочемо привернути увагу мера міста до людей, які хочуть їздити на велосипедах.

Для цього в місті потрібно зробити багато чого. Тут, ви бачите, з нами зібралися й діточки, хтось прийшов з онуками. Ми зробимо маленький маршрут. Головна ідея — це привернути увагу, що в місті треба багато чого зробити, щоб їздити на велосипеді стало безпечно,
– сказав політик.

IMG_8014.jpgПонад 100 партійців, жителів та гостей нашого міста доєдналися до велопробігу від СН на честь Дня освітянина

Велопробіг присвячений Дню вчителя:

У команді «слуг» дуже багато вчителів, які сьогодні теж прийшли з двоколісними друзями та з великим ентузіазмом та енергією долучилися до гарної справи.
Доєднався до пробігу, бо підтримую ідею, яка полягає в тому, щоб розкрити два питання. Перше питання — це здоровий спосіб життя, і друге питання — це відсутність інфраструктури, відсутність доріжок для велоспорту,
– зазначив учасник велопробігу, директор Гуманітарної гімназії #23 Ігор Баранов.

Він, як освітянин, чудово розуміє важливість інфраструктури, адже це стосується не лише велодоріжок, в першу чергу — це безпека дітей, які йдуть до школи та згодом повертаються додому.

IMG_8033.jpg«Ведіть здоровий спосіб життя, насолоджуйтесь життям і будьте на позитиві», – закликає Ігор Баранов

Велопробіг стартував від офісу обласного штабу партії по вулиці Перемоги. У супроводі автомобілів поліції колона рушила вулицею Короленка до Житомирського обласного перинатального центру, далі — по проспекту Миру та вулиці Перемоги учасники велопробігу повернулися до місця старту, сповнені надзвичайних емоцій та вражень.
Прямий ефір та старт велопробігу — дивіться тут!
Автор: Пресслужба Житомирської обласної організації ПП «Слуга Народу».

Фоторепортаж з місця події:





свіжі новини прямо в телеграм t.me/FreshNewsZT