топ
новини
ПОВІДОМИТИ НОВИНУ

Fresh News - дізнавайся першим

вторгнення росії в Україну : всі новини тут Fresh News telegram
08.02.2019 10:58:00

Необхідно забезпечити людям праці гідну зарплату, а пенсіонерам - гідну пенсію, - Сергій Тарута

Необхідно забезпечити людям праці гідну зарплату, а пенсіонерам - гідну пенсію, - Сергій Тарута

Нинішні зарплати в Україні набагато нижче цільового рівня партії «Основа».

За підсумками 2018 року середньомісячна зарплата в Україні склала 8 865 грн. А у сфері освіти і охорони здоров'я середня зарплата не досягла і 7 000 грн.

На 2019 рік соціальні стандарти в Україні встановлено неприпустимо низькі. Мінімальна зарплата на рівні 4 173 грн і фактичний прожитковий мінімум у 4313 грн - це подальше тиражування бідності в Україні.

Необхідно забезпечити людям праці гідну зарплату, а пенсіонерам - гідну пенсію: на рівні Польщі, Чехії, Словаччини та Угорщини.
  
Сергій Тарута починав свою роботу в мартенівському цеху, пройшов шлях від слюсаря до керівника найбільшої корпорації, а тому знає та поважає ціну важкої і чесної праці. На своїх підприємствах він створював кращі умови роботи, високу зарплату, розвивав соціальну сферу міст, де працювали його заводи. Реалізація програми «Принципи поваги і справедливості» дасть людям можливість щасливо жити і працювати в Україні.
Економічний потенціал України дозволяє досягти рівня середньої зарплати до 1000 - 1200 доларів, а пенсій - 450 - 500 доларів,
- заявив лідер партії «Основа» в Європейському парламенті, представляючи економічну доктрину «Україна 2030» в кінці 2018 року в Брюсселі.

Автор: прес-служба Житомирської обласної організації політичної партії «Основа».



свіжі новини прямо в телеграм t.me/FreshNewsZT