топ
новини
ПОВІДОМИТИ НОВИНУ

Fresh News - дізнавайся першим

вторгнення росії в Україну : всі новини тут Fresh News telegram
29.09.2020 19:51:00

«Тепер офіційно!», — Максим Мелешко став кандидатом на посаду міського голови Житомира та розповів, як потрапив у політику (ВІДЕО)

«Тепер офіційно!», — Максим Мелешко став кандидатом на посаду міського голови Житомира та розповів, як потрапив у політику (ВІДЕО)

Максим Мелешко відтепер офіційно зареєстрований кандидатом на посаду міського голови Житомира від партії «Перемога Пальчевського».

Фото посвідчення про реєстрацію розміщено на офіційній сторінці партії у Facebook,

– повідомляє #FN з місця події.
Тепер офіційно: Максим Мелешко — наш кандидат на посаду міського голови Житомира. Дякуємо всім за підтримку, Друзі! Йдемо перемагати!

Незабаром розпочнемо знайомити вас із нашою командою. Не перемикайтесь!,
– йдеться у повідомленні.

photo_2020-09-29_12-33-56.jpgТериторіальна виборча комісія зареєструвала Максима Мелешка кандидатом у мери Житомира

Про те, як потрапив у політику, і навіщо балотується в мери міста, Максим Мелешко розповів на своїй сторінці у Facebook.
... Потрібно писати клопотання, заяви, запити, але якось немає настрою. Багатьом здається, що я проти розвитку міста, розповідають, що я на когось працюю і ще безліч нісенітниць.

Почнемо з початку: ми з дружиною досить довго збирали кошти, щоб придбати квартиру, і ось, проживши півтора роки, до нас в подвір’я заїжджають забудовники і починають будівництво. Всіх лякає те, чого не розумієш — саме тому ми спокійно просили показати нам документи та пояснити, що ж збираються будувати. Авжеж, нам показали — сказали тільки, що МИ НІХТО, а всі питання вже ПОРІШАЛИ.

Ця історія досить довга та нервова, і моя сім’я пройшла крізь дуже багато «ВЕСЕЛОЩІВ» за цей час, як і значна частина сусідів. Я неодноразово закликав до здорового глузду міську владу та забудовників, пропонував сісти за стіл перемовин і обговорити проблемні питання — але ж ні, вони клеїли дурня та писали різну маячню в ЗМІ,
– написав Максим.

photo_2020-09-29_12-46-04.jpgМаксим Мелешко _ photo _ Facebook

Зайвий піар мені був не потрібен:

Найперше враження, що в міській раді працюють професіонали, швидко зруйнувалося. До мене почали звертатися люди з різних питань, деякі з яних я навіть не висвітлював.

Я не планував приймати участь у будь-яких виборах, і зайвий піар мені був непотрібен. Взагалі, тоді я був упевнений, що знайдуться люди, які допоможуть, навіть якщо і використають це в політичних цілях. Та все виявилося набагато гірше.

Я отримав пропозицію поїхати в інше місто і достатньо заробляти, з гарними перспективами, але не зміг кинути початі справи, тому що у людей іншої надії, окрім мене, не було. Так сталося, що моя діяльність стала результатом неПРОфесіоналізму, некомпетентності, корумпованості посадовців. Не думаю, що кожен мріє, майже на безоплатній основі займатися такою як я діяльністю (мало кому відомо, скільки часу я приділяю роботі).

Я усвідомлюю, що кожна дія тягне за собою певні наслідки для інших людей, тому я завжди намагаюся врегулювати питання з урахуванням здорового глузду, але здебільшого це не виходить, тому як нас реально вважають НІКИМ, а свої інтереси ставлять вище за інтереси інших людей,
– наголосив Мелешко.

Будівництво на Київській,40: допомога чи політичний піар?

Ситуація із будівництом на Київській, 40 для мене досить неприємна, так як заручниками ситуації стали дві сторони, які не винні в ХАЛАТНОСТІ посадовців та «Будівельників».

Цього разу представник забудовника видав ХІТ: назвав ситуацію політичним піаром. Де Ви такі беретесь? Я ж знаю хто і де нашкодив, і міг просто всіх звинувачувати, але пропоную вирішення проблеми — так, це може влаштувати не всіх, але це розумне вирішення проблеми, а не створення надзвичайних ситуацій,
– заявив він.

Ми всі прагнемо жити в гарному місті, процвітаючому, безпечному, комфортному, екологічному, із добре розвинутою інфраструктурою і туризмом, в інклюзивному місті.
І я знаю як вирішувати проблеми, а не ховатись від них, тому що проблеми самі не вирішуються, і я не боюсь приймати рішення та нести за них відповідальність, а хтось просто сховався за виборами і залишив місто, яке і так було без його ГОЛОВИ!,
– зауважив Максим.

Відео:






свіжі новини прямо в телеграм t.me/FreshNewsZT