топ
новини
ПОВІДОМИТИ НОВИНУ

Fresh News - дізнавайся першим

вторгнення росії в Україну : всі новини тут Fresh News telegram
19.07.2019 08:12:00

Борис Ткаченко: про обіцянки кандидатів в депутати (ФОТО)

Борис Ткаченко: про обіцянки кандидатів в депутати (ФОТО)

В неділю, 21 липня, Житомир в останнє обиратиме власного представника в український Парламент. 

Деякі кандидати впевнено і сміливо присвоюють собі чужі досягнення, а інших, більш відповідальних, звинувачують у бездіяльності.

Кого з кандидатів обере Житомир — тих, хто багато говорить, чи тих, хто впевнено і чесно йде вперед, не роблячи піар з кожного кроку?

Із запитанням щодо обіцянок ми звернулися до одного з кандидатів у депутати від Житомира /округ №62/ Бориса Ткаченка.

- Борисе, чому Ви обіцяєте так мало? Де у Вашій програмі «закінчення війни за два тижні», підвищені пенсії і зарплати, та всебічне покращення?
Люди втомилися від обіцянок і неправдивих досягнень — їх цікавлять реальні справи, а не пусті слова.

Знайомі кажуть: «ну пообіцяй! Пообіцяй їм що-небудь!». Не хочу вводити людей в оману, розповідаючи про те, що не входить до компетенції народного депутата.

Можу пообіцяти лише те, що беспосередньо входить до компетенціїї та повноважень народних депутатів України.


Обов'язки Депутата Верховної Ради згідно Закону України «Про статус народного депутата України»:
  • дбати про благо України, добробут українського народу, захищати інтереси виборців та Держави;
  • дотримуватись вимог Конституції України;
  • дотримуватись присяги народного депутата України;
  • бути присутнім та особисто брати участь в засіданнях Верховної Ради, брати участь у голосуванні;
  • постійно підтримувати зв'язки з виборцями, інформувати виборців про свою депутатську діяльність;
  • проводити особистий прийом громадян і здійснювати беспосередній контроль за розглядом у органах державної влади пропозицій, заяв і скарг громадян, що надійдуть на моє ім'я.
D4M_9732.JPGЛюди втомилися від обіцянок і неправдивих досягнень — їх цікавлять реальні справи, а не пусті слова, — впевнений Борис Ткаченко

ПЕРЕДВИБОРЧА ПРОГРАМА — НЕ ПРОГРАМА ОБІЦЯНОК, а ПРОГРАМА МАЙБУТНІХ ДІЙ!

- Як саме Ви бачите свою роль депутата Верховної Ради — що будете робити в першу чергу?
Насправді передвиборча програма — не програма обіцянок, а програма майбутніх дій. Курс, напрямок того, що я буду робити в першу чергу. Ті пункти, що є в моїй програмі — це те, на що я вже маю повне економічне обгрунтування і розрахунки, і знаю, як втілити заплановане в реальне життя.
- Саме зараз, за Вашої депутатської каденції ми бачимо досить динамічний розвиток Оліївської об'єднаної територіальної громади.

Також в минулих інтерв'ю були згадки про збудовані за Вашої участі понад 100 об'єктів соціальної сфери в Житомирі. Українська Православна церква Святого Георгія, спортивно - оздоровчий комплекс «Золоте Руно», реконструкція вулиці Небесної Сотні ... 

Чи можна всі ці пункти назвати Вашими досягненнями?
Дійсно, в якості депутата Оліївської об'єднаної територіальної громади, роблю все можливе для її розвитку та процвітання. Та я не можу назвати все це своїм, особистим досягенням — все це наша командна робота.

Щодо будівництва, так — я містобудівник за першою освітою, і дійсно, безкоштовно, на громадських засадах створював проекти вищеназваних об'єктів та здійснівав технічний нагляд за їх будівництвом.

Реконструкція вулиці Небесної Сотні /Московська раніше, авт./ — так, будучи директором ТОВ «Комфорт», ми вкладали власні кошти в реконструкцію, і я був одним з її ідейних вдохновителів. Житомир — моє рідне місто, і я хочу зробити його зручним, комфортним та дійсно європейським. Ми дійсно маємо зараз шанс змінити країну — але тільки разом з Вами, і з Вашою підтримкою.
P.S. Ось так, шановні друзі! З одного боку є люди, які дійсно щось роблять для міста — та не афішують свою діяльність. З іншого — кандидати, які приписують собі те, що зроблено за гроші звичайних українців – платників податків в рамках державних програм, прийнятих Урядом, а не депутатами. 

Саме так попередники вводять в оману виборців в рамках своєї агітації, «збираючи жнива там, де не сіяли».




свіжі новини прямо в телеграм t.me/FreshNewsZT